Bij Club 3voor12 Leiden kun je elk kwartaal komen luisteren naar de beste aankomende lokale en regionale artiesten - helemaal gratis!

De volgende Club 3voor12 Leiden

Club 3voor12Leiden #23: ๐Œ๐š๐ซ๐ค, ๐…๐ซ๐š๐ง๐ค & ๐Œ๐จ๐ง๐ž๐ฒ, ๐‹๐Ž๐„๐ en ๐Ÿ“๐ญ๐ก-๐–๐š๐ฏ๐ž

Donderdag 6 juni is de 23e editie van Club 3voor12Leiden.

De Clubavonden van 3voor12 Leiden staan garant voor muzikale verrassingen van Leidse bodem. Maar liefst drie acts betreden op één avond het podium. Jong talent of ouwe rockers, lokale underground of op het punt van landelijke doorbraak... Alles komt voorbij, dus laat je verrassen!

๐‹๐ข๐ง๐ž-๐ฎ๐ฉ 

๐Œ๐š๐ซ๐ค, ๐…๐ซ๐š๐ง๐ค & ๐Œ๐จ๐ง๐ž๐ฒ
Mark, Frank & Money is een vijfkoppige Alphense/Amsterdamse band. Een vriendengroep die sinds 2019 muziek maakt; groovy pop met een randje hiphop en funk.

๐‹๐Ž๐„๐
Loen maakt alternatieve NL-talige pop, maar met een edge. Poppy melodieën, R&B-vocal runs en een rock-attitude. Haar debuut EP ‘Hoi Ik Ben Loen’ kwam eind 2023 uit en ze is klaar om de hele wereld te veroveren.

๐Ÿ“๐ญ๐ก-๐–๐š๐ฏ๐ž
Deze echte Leidse indierock/folkband mengt op harmonieuze wijze hun verschillende stemmen en instrumentatie om een toegankelijk maar intrigerend geluid te creëren.

-----------------

Link naar (gratis) kaarten en meer info

De deuren van de Nobel openen om 19.00u en de eerste act start om 19.30u!

De Clubavonden van 3voor12Leiden bieden vier keer per jaar een podium aan lokale en regionale muzikanten en draagt actief bij aan een gezond en eerlijk speelveld voor de popsector.

โค๏ธ๐Ÿค๐Ÿ–ค "Support your local music scene" ๐Ÿ–ค๐Ÿคโค๏ธ

Alle vorige edities

Geniet na van alle oude verslagen uit ons archief!