Donderdagavond 7 juni vond onze tweede Clubavond plaats. Deze rauwe, rockende editie stonden de post-punk zjwenkierockers van KIEFF, de grungende punkchicks van Lilith en de melodische hardcore heren van Subvert in een lekker gevulde Gebr. de Nobel.

KIEFF

Lilith

Subvert

Tijdens KIEFF druppelt de kleine zaal van de Nobel langzaam vol met publiek dat zich los heeft kunnen maken van een zonnig buitenevenement. De jongens hebben een fanbase mee die ritmische bewegingen in de zaal creëren. Talloze tempo- en ritmewisselingen in de muziek zorgen dat je moeilijk stil kunt blijven staan, hoewel echt dansen er nog niet bij is.

Als Lilith speelt is de zaal goed gevuld, zijn de heupen wat losser en is er leuke interactie met het publiek tussen de nummers door. 'Diamonds' wordt meegezongen (hoewel niemand het haalt bij de stem van Maaike van der Voort) en ook hun ADHD-versie van 'Opzij opzij opzij' wordt enthousiast ontvangen.

Subvert sluit de avond af met een bom energie en enthousiasme die de voorste rijen van het publiek raakt als de branding. De grens van het podium vervaagt helemaal wanneer Milan Jooste (de zanger van Immersed) spontaan uit het publiek springt en zijn vocale kunsten in de microfoon uitstort.

In navolging op de eerste editie is de sfeer wederom die van enthousiaste nieuwsgierigheid en spontaniteit, zowel op als voor het podium. Tevreden over deze tweede Clubavond blikken wij terug met de foto's, en tippen wij de derde editie op 6 september!

Presentator Jan Stroomer

KIEFF

Lilith

Subvert