COLOFON

EINDREDACTEUREN
Jasper Groothuizen
Bas Kleijweg
Maxime Kok
Rogier van Nierop
Yavne van der Raaf
Maaike van der Voort

HOOFDREDACTEUR
Rogier van Nierop

PRESENTATOREN
CLUB 3VOOR12 LEIDEN
Esmé Gabeler
Damiaan van Noort

PROGRAMMEURS
CLUB 3VOOR12 LEIDEN
Esmé Gabeler
Jan Stroomer

TEAM LIVE071
Marjolein Hoogeveen
Bas Kleijweg

FOTOGRAFEN
Lisenka l'Ami
Morwenna Boulter
Sandra van Dijck
Charlotte Franenberg
Jasper Groothuizen
Jaime Korbee
Cor Kuyvenhoven
Nike Liscaljet
Paik van Schagen
Marcel Schikhof
Ruben Verheul
Fraukje Vonk
Phaedra Wijnstroot

REDACTEUREN
Cisly Burcksen
Loek Deen
Bas Kleijweg
Maxime Kok
Stan Koppe
Rogier van Nierop
Erik Olijerhoek
Monica Preller
Yavne van der Raaf
Sam van Tienhoven
Liv Volle bijgenaamd Roman
Maaike van der Voort

CONTACT
E-mail: 3v12leiden@gmail.com
Website: 3voor12.vpro.nl/lokaal/leiden
Facebook: facebook.com/3voor12leiden
Instagram: instagram.com/3voor12leiden
Twitter: twitter.com/3voor12Leiden

OVER ONS

3VOOR12 LEIDEN

is hèt online, innovatieve, multimediale platform voor liefhebbers van (alternatieve) muziek uit Leiden en omstreken. 3voor12 leiden is een lokale tak van het nationale online muziekmagazine van de VPRO. Wij maken tevens radio en tv, nemen bijzondere sessies op en doen natuurlijk verslag van alle belangrijke lokale muziekfestivals. Wij vormen de spin in het web voor de Leidse muziekscene: talent ontmoet talent, podium ontdekt veelbelovende act, fans beleven muziek. Na de eerste aanzetten in najaar 2016 (Nike Liscaljet Initiative) voor de oprichting van deze 17e 3voor12 lokaalsite, vond de online lancering plaats op 12 juni 2017.

 

DE REDACTIE

bestaat uit een enthousiaste groep schrijvers, fotografen en ander redactietalent, met een passie voor muziek. De werkzaamheden zijn onbetaald en komen puur voort uit ieders persoonlijke interesse. Talent kan zich bij ons ontwikkelen door de samenwerkingsmogelijkheden en jarenlange ervaring binnen het platform.

  • Vind jij het leuk om naar concerten te gaan, artiesten en cultureel organisatoren te interviewen, of albums te recenseren? Wil jij in Leiden muziekcultuur ontdekken en artiesten promoten? Word SCHRIJVER!
  • Sta jij bij concerten veelal met je mobieltje in de hand wensend dat je je echte camera mee mocht nemen om betere foto’s te maken? Of maak jij die mooie portretfoto van die ene artiest of cultureel organisator? Word FOTOGRAAF!
  • Wil jij met ons Muziekstad Leiden op de kaart zetten? Wij zoeken ook eindredacteuren, organisatoren, promoters, radiomakers, social media boosters! Meld je aan bij de REDACTIE!

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die minimaal 1x per maand (liefst vaker) een bijdrage willen leveren en zo de wereld van de Leidse bands, festivals en podia op de 3voor12-kaart willen zetten. Stuur je motivatie naar de redactie en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Misschien kun je zelfs studiepunten verdienen door een werkervaringsproject bij ons te doen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

NIEUWTJES EN PUBLICITEIT

is de voornaamste functie van 3voor12. Speel je in een te gekke (Leidse) band, of ben je een geweldige solo artiest en vind je dat 3voor12 leiden jou de publiciteit moet gunnen? Neem dan contact met ons op. De mogelijkheden varieëren van kleine nieuwtjes en album-/concertrecensies, tot achtergrondartikelen, interviews en optredens.

Mail jouw tips en andere berichten naar 3v12leiden@gmail.com

SOCIAL MEDIA

@3voor12leiden