Donderdagavond 6 december vond onze vierde Clubavond plaats. Deze (post)rockende, bijna zomerse editie stonden de man met gitaar en dromerige synth genaamd Lion, Meet Lizard, de orkestrale poprock van The Stream en de exotische afrobeat van Liquid Sun Orchestra in een lekker gevulde Gebr. de Nobel. Presentatie was dit keer in handen van niemand minder dan Gideon Roggeveen.

Lion, Meet Lizard

The Stream

Liquid Sun Orchestra

Zie, de maan schijnt door de bomen  
Makkers start uw wild geraas 
't Heerlijk avondje is gekomen 
't Avondje van Club 3voor12 Leiden 

Vol verwachting klopt ons hart ...

Het is wederom een bijzondere avond vol oude en nieuwe hits van grootse talenten uit Leiden. Opener Lion, Meet Lizard brengt zijn nieuwste single 'We buy balloons, we let them go' en recente ep 'Everything I Do Is For A Reason' ten gehore in een mooie, dromerige set die een stevig geheel vormt.

The Stream heeft hun set speciaal op de Clubavond aangepast en zet een avond vol hits neer, zoals 'Time for some changes', 'Sucker for fairytales' en 'Today'. Soms met net iets meer kracht en energie zodat het wat stevigere rocknummers worden. Er wordt meegezongen en zelfs meegedanst.

Afsluiter Liquid Sun Orchestra maakt van deze laatste Leidse 3voor12 Clubavond van 2018 een exotische zomeravond met als primeur hun nieuwste plaat die op vinyl zal verschijnen. Dat deze plaat goed ontvangen zal worden beloofde de goed gevulde en beweeglijke dansvloer.

De sfeer is voor de vierde keer op rij, zowel op als voor het podium, enthousiast, liefdevol en heel vrolijk. De fantastische acts verdienen wel een vollere zaal dan ze vanavond kregen, maar we kunnen gezamenlijk wederom tevreden terugblikken met de foto's.

Tot ziens in 2019!

Lion, Meet Lizard

The Stream

Liquid Sun Orchestra