In de rust tussen festivalzomer en herfstfestivals vond op donderdag 5 september onze zevende Clubavond plaats. Deze feestelijke editie werd gevuld met veel nieuwe muziek, van hoogstaand niveau en bomvol energie, van lokale helden Out Of Skin, Folvo en Reino. De presentatie was dit keer in handen van Bas Kleijweg, ook wel bekend van Live071.

Out Of Skin

Folvo

Reino

Voor velen is zeven een geluksgetal, een getal van voltooiing. De zevende Clubavond is er weer eentje waar het geluk van ieder bandlid en de vele bezoekers afstraalt.

Out Of Skin toont zijn vernieuwde huid met nieuw bandlid Michiel de Haan en een dikke sound met meer elektro. We worden getrakteerd op een lekkere setlist van de bijna klassieker 'Modern cavemen' tot de primeur van de nieuwe single 'The fair and eerie'. Ga ze zeker eens zien tijdens de Popronde!

De emotionele beerput van Rolf Kluit is niet zwart, log of welriekend. De tijd vliegt voorbij als Folvo hun setlist afwerkt. De rock 'n' roll Americana klinkt gelikt en niemand zou raden dat de band pas twee jaar jong is. Hou deze band in de gaten houden, voordat ze kilometers ver zijn!

Reino werkt vanavond heel strak naar hun nieuwste single 'Fiesta settlement' toe. De clip beloofde al een feestje en niets is minder waar. Een snelle cover van 'De bom' zet de zaal nog meer op springen. Het publiek laat de jongens dan ook niet vertrekken zonder (kleine) toegift!

Wij kijken uit naar de clips van Hans Stauttener Produktions en de laatste editie van 2019, op donderdag 12 december.

Out Of Skin

Folvo

Reino