Donderdagavond 1 februari vond onze allereerste Clubavond plaats. Elke Clubavond worden er drie acts geboekt, waarbij kwaliteit en diversiteit hoog in het vaandel staan. Het doel van de Clubavond is ontdekken en verbinden: lokaal muziektalent een podium bieden en het Leidse publiek een leuk avondje uit waarbij nieuwe muziek op een toegankelijke wijze ontdekt kan worden. Deze primeur stonden Baskar, Electric Love en Evolve in een stampvolle Gebr. de Nobel.

Van het eerste nummer van Evolve tot het laatste nummer van Baskar staat de kleine zaal van de Gebr. de Nobel, per gelegenheid versierd met de Popfoto van het Jaar 2017 tentoonstelling, vol met een blij en gemengd publiek. Iedereen is nieuwsgierig naar en, zo blijkt gedurende en na afloop van de avond, zeer tevreden over deze eerste 3voor12 leiden Clubavond.

Frederieke Kroone is Evolve en zorgt met haar zeven bandleden voor een soulvolle opener. Als verrassing komt Benjamin Traudes zelfs een nummer meedoen! Na een snelle ombouw en nog kortere speech door 3voor12 leiden oprichter Nike Liscaljet, brengt Electric Love een flinke dosis tantrische liefde en zomerse elektrofunk. De presentatie is in handen van Jan Stroomer, die het publiek tijdens de pauzes zo mogelijk nog enthousiaster weet te krijgen. En Baskar mag de avond afsluiten met een extra lange set funky postrock jazz, tot groot genoegen van de zaal.

Evolve

Electric Love

Baskar