3voor12 Leiden op Sleutelstad FM: Live071

Muziekportaal 3voor12 Leiden heeft naast de website ook een radioprogramma op de lokale radiozender Sleutelstad, op 93.7 FM. Het is je wekelijkse portie muziek van artiesten uit Leiden en omstreken. Meestal digitaal, soms live vanuit de studio. 

Met vaste items en een groeiende platenkast is 3voor12 Leiden erop gericht om iedereen die zich interesseert voor de lokale muziekscene in twee uur per week helemaal bij te praten. En als dat niet genoeg is, zijn we de rest van de week gewoon te vinden op Soundcloud!

Luister elke zondagavond van 20u00 tot 22u00 naar de Leidse muziekagenda, de nieuwste lokale releases, verslagen van Leidse festivals en interviews met lokale bands, artiesten en organisatoren.

Live071 is een aanvulling op deze site van 3voor12 Leiden. Er wordt muzikaal ingegaan op de komende acts en events.. De nieuwste singles van lokale artiesten komen langs in het Leids Halfuurtje. En er is ruimte voor gastoptredens, interviews en opnames van recente, lokale evenementen.

Live071 wordt gepresenteerd door Marjolein Hoogeveen en Bas Kleijweg. Zij vinden het leuk om muzikaal bezoek te krijgen, van lokale artiesten, organisatoren en natuurlijk ook van artiesten die in Leiden komen optreden. Dus wil jij je nieuwe single, ep of album presenteren, laten draaien, of zelfs live in de studio spelen? Stuur dan een mailtje met biografie naar live071@sleutelstad.nl en maak een afspraak!