Donderdagavond 21 maart vond onze vijfde Clubavond plaats. Deze feestelijke voorjaarseditie stond de rauwe fuzz van The Hounds, de vrolijke retropop met een vleugje ska van Sunday at Eight en de 90s punkrockers van Destroy Oh Boy in een volle Gebr. de Nobel. Presentatie was dit keer in handen van verwarrend duo Roggeveen|Olijerhoek.

The Hounds

Sunday at Eight

Destroy Oh Boy

Feest!

Het is lente
Er is er één jarig
Er is een jubileum
Het is de vijfde 3voor12 Leiden Clubavond!

De zaal wordt letterlijk gevuld door The Hounds. De inmiddels 6 jaar jonge honden brengen hun garage/indie met dreinende drone-soundscapes, vuige gitaargeluiden en zangpartijen over gitaarversterkers op theatrale wijze dichtbij het publiek. Heel dichtbij, heel intens en een heel bijzondere opener voor deze jubileumeditie.

De jonge honden van Sunday at Eight mogen vanavond ook hun feestelijke retropop en skabeats laten horen op ons podium. En ze zorgen ervoor dat de dansvloer vol is. Terugdenkend aan hun ep-releasefeest van 2018, krijgen we vanavond de primeur van hun nieuwe single die binnenkort zal verschijnen!

Destroy Oh Boy mag het feest vernietigend afsluiten. Uiterlijk zijn het misschien geen jonge honden meer, maar geestelijk brengen ze ons terug naar de luidruchtige jaren 90 met een vleugje gabber in een stevige driekwartier punkrockkrakers. Opkomend met Scooter en afsluitend met een 'Deathwish kamikaze' zal deze avond ons nog lang bijblijven.

Dit belooft veel goeds voor de volgende editie, op 6 juni!

The Hounds

Sunday at Eight

Destroy Oh Boy