Sports Team speelt 'Fishing' live in 3voor12 Radio

Britse indiehelden in spe geven show bij 3voor12 Song van het Jaar Festival

De stembus voor de 3voor12 Song van het Jaar is inmiddels gesloten. Nu is het dus uitkijken geblazen naar de uitreiking zelf. Om je warm te houden gaven we al een extraatje vrij van de furieuze live sessie van Ierse postpunkers The Murder Capital, die volgende maand optreden tijdens het Song van het Festival.

Naast The Murder Capital komt ook Sports Team live spelen tijdens het festival. De Britse band met de geniale aanvoerder kwam in september langs bij 3voor12 Radio voor een livesessie, waarvan 'M5' en 'Stanton' sindsdien beschikbaar zijn. Onze favoriete act van Eurosonic 2019 speelde ook de toen net uitgebrachte single 'Fishing'. Bekijk het zeer vermakelijke optreden, inclusief een galloperende frontman Alex Rice nu terug. Kijk hier naar het interview dat we met de band deden.

Het 3voor12 Song van het Jaar Festival 2019, waar we de winnaar van de Song van het Jaar bekendmaken, vindt plaats op vrijdag 6 december in TivoliVredenburg, Utrecht. Naast Sports Team komen ook o.a. Eefje de Visser, Meetsysteem en Mozes and the Firstborn langs voor een liveshow. Lees hier hoe je er bij kan zijn!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12