Lowlands 2017: 3voor12 leidt je door het vrijdagprogramma

Wordt het The xx, Ty Segall of Terminator 2?

De vrijdag van Lowlands: Zo nu en dan zul je moeten rennen van podium naar podium of een show maar een half uur kunnen zien als je ons advies opvolgt: maar wat mag je echt niet missen? Wat zijn de lastigste clashes?

J. Bernardt (India) vs. Glass Animals (Heineken)
Voor de indiefanaten is dit een lastig blok. J. Bernardt speelt net iets eerder dan Glass Animals, dus ons advies is om eerst langs de electronica-indie van J. Bernardt te gaan en een half uur later naar de gitaarliedjes van Glass Animals te luisteren.

Solange (Bravo) vs. Mac DeMarco (Heineken) vs. Moderat (Alpha)
Deze drie artiesten spelen tegelijk en die keuze is eigenlijk niet te doen. Wordt het r&b, soms-niet-zo-serieuze indie of melancholische dance? Moderat mag je niet missen: had één van de beste shows op DTRH. Heb je ze daar al gezien? Mac DeMarco het alternatief. Solange daar moet je sowieso naartoe, geen twijfel over mogelijk. Je kunt er ook voor kiezen om van tent naar tent te rennen en ze allemaal een half uurtje mee te pakken.

The xx (Alpha) vs. Ty Segall (India) vs. Terminator 2 (Echo)
Lowlands heeft een oplossing, voor als je écht niet kan kiezen tussen Ty Segall en The xx: Terminator 2. Geen twijfel over mogelijk, toch? Aan de andere kant: The xx wisten eerder dit jaar in de AFAS Live al te overtuigen. Ty Segall is wat grilliger, maar als ie er zin in heeft, dan is het legendarisch. 

Volledige route: Jonna Fraser - Methyl Ethel - J. Bernardt - Glass Animals - Sean Paul - Shame - Mura Masa - Feist - Solange - Moderat - Iggy Pop - The xx - Marie Davidson - Midland - Job Jobse - Dixon - DJ Deeon.

Wil je kaarten voor Lowlands winnen? Geef antwoord op deze prijsvraag:

Welke nummers van Sean Paul op Pinkpop 2017 kun je terugkijken op de site van 3voor12?

Mail je antwoord voor 11 augustus 20.00 uur naar 3voor12-prijsvraag@vpro.nl ovv 'lowlands winactie' en de titel van het stuk. Vergeet niet je adres en telefoonnummer in de mail te zetten.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12