steun 3voor12

Luister terug: 3voor12 Radio

Sheila and the Kit live, plus Wende in de eerste 3voor12 Award Special

Echo's van de neonverlichte dansvloeren van de jaren tachtig hoor je in de nostalgische synthpop van Sheila and the Kit. Ouwe koek dus? Nee man, deze Amsterdamse band propt het beste van de eighties - de glitter, de synths, de dansbare grooves en de diva-vocalen - in een teletijdmachine en trekt het met geweld 2018 in. Geen wonder dus, dat Sheila and the Kit één van de 3voor12 Talenten voor de Popronde van dit jaar is. Daarom staan frontvrouw Suzanne en haar band vanavond alvast in de 3FM Live Box om je een voorproefje te geven van de dansbare Popronde-shows die ze deze weken door het hele land spelen.

Ook hoor je vanavond in 3voor12 Radio alles over het prachtige album Mens van Wende in de eerste 3voor12 Award Special. De 3voor12 Award voor beste Nederlandse album van het jaar wordt volgende week uitgereikt, dus vertelt Eva je deze en volgende week in 3voor12 Radio alles over de zes kanshebbers.

Dat en meer hoor je vanavond in 3voor12 Radio. Luisteren? Dat kan elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op NPO 3FM, via radio, online of de 3FM app.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk