Kijk terug: Lewsberg live in 3voor12 Radio

Rotterdamse band staat deze zomer op Best Kept Secret

Voor wie nog op zoek is naar een gitaarband om gigantisch fan van te worden: zoek niet langer! De band heet Lewsberg, komt uit Rotterdam, en heeft vorig jaar één van de coolste gitaarplaten van Nederlandse bodem afgeleverd. Arie, Shalita, Michiel en Dico maken rafelige gitaarliedjes met literaire, soms absurdistische teksten. Ze waren een van de absolute hoogtepunten van Noorderslag en stonden een paar weken geleden nog op Grasnapolsky. 

Op maandagavond kwam Lewsberg langs om drie liedjes van het titelloze debuutalbum live te spelen in 3voor12 Radio. Die sessie kun je nu terugkijken. 

En dj Vera Siemons had ook nog goed nieuws voor de band: ze mocht live on air alvast verklappen dat Lewsberg deze zomer op Best Kept Secret staat! Op dinsdagochtend, de dag erna, werden nog veel meer namen bekend gemaakt - die kun je hier checken.

3voor12 Radio met Eva Koreman (maar deze week met Vera Siemons!) hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android).  

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12