3voor12 Den Haag

Parkpop 2019: Goldband smeert parkpop in

Wij gunnen ze twee chardonnay en 70 van Harry

"Is dit serieus?", was een veelgehoorde vraag toen 'Uber Uber' uitkwam, de eerste single van de Haagse knalsensatie Goldband. Om de twijfel weg te halen deden wij een interview met het drietal en weken wij vandaag, op Parkpop, even af van de 'reguliere' podia om bij de band te kijken bij de PIP-stage. En fuck yeah, dit is serieus. 

Boaz, Karel, Milo en DJ Kourosh hebben veel mensen op de been gebracht en iedereen kan de teksten  mee  zingen. Woord voor woord. Het lijkt bij vlagen te absurd voor woorden maar de hele tent gaat helemaal door het geluid met de elektronische rap-act. Nummers als 'Witte Was' en 'Andre Kuipers' komen langs en iedereen danst. Een meisje klimt op de DJ-booth en danst stiekem, David Schoch van PIP heeft de hele show een glimlach van oor tot oor op zijn gezicht en er zijn zelfs moeders met jonge kinderen op de show af gekomen. 

Het moment: Ja, dat is natuurlijk 'Uber Uber'. De dadaïstische banger zorgt voor de eerste moshpit van de show. De band zelf waagt zich aan het achterlijke dansje uit de videoclip en de hele tent gaat van links naar rechts. Goldband smeert Parkpop in. Wij hopen dat ze twee chardonnay en zeventig van Harry krijgen, zoals ze zingen. Sterker nog, wij doen graag mee.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12