Kijk terug: J. Bernardt live op Lowlands 2017

Zomaar het leukste Balthazar-zijproject

Jinte Deprez ken je als een van de frontmannen van Balthazar, een van de populairste bands van België. Toen die band een jaar geleden bekend maakte even een pauze te gaan nemen om te focussen op soloprojecten, hoefde dat van Deprez eigenlijk niet zo. Want wat moest hij nu? Gewoon maar wat uitproberen, dus.

En zo kwam hij bij J. Bernardt, een soloproject waarin hij ineens zijn liefde voor hiphop en D'Angelo kwijt kon. Smelt dat samen met Balthazar's theatrale popsongs en je hebt met J. Bernardt zomaar het leukste zijproject te pakken.

Op Lowlands werkte Deprez' zichtbare plezier aanstekelijk: hij danst over het podium, vol plezier, onrustig en toch volledig in controle. Bij ‘Running Days’ pakt ‘ie zijn gitaar erbij en klinkt dwars over de bombastische trompetten een dunne valsige gitaarsolo. Kijk nu de show terug en lees hier de recensie.

Wil je meer Lowlands? In dit dossier vind je al onze recensies, interviews en stories. Kijk je liever nog meer shows terug? Hier vind je heel veel live-opnames, o.a. van Mumford & Sons, Editors en Bastille.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12