Sunday Snooze #16: Polynation

Tropische vibes en funky electronica van het Amsterdamse duo

Deze zonnige nazomerzondag is al bijna perfect. Polynation is hier om hem nog beter te maken met deze Sunday Snooze mix. Het Amsterdamse duo staat bekend om hun eclectische mix van elektronische geluiden en live elementen, met een centrale rol voor analoge synths en de live drums van Hessel Stuut. Samen met Stijn Hosman vormt hij Polynation, vorig jaar uitgekozen door 3voor12 als een van de meest veelbelovende acts van Nederland.

In hun Sunday Snooze mix verweven Stijn en Hessel tropische vogelgeluiden met soepele akoestische gitaarlijnen en houtpercussie, om je vervolgens vloeiend langs old school funk en soul en melancholische piano's te leiden. En als je oplet spot je halverwege nog een sample van Idris Mohammeds 'Could Heaven Ever Be Like This', bekend geworden als dat zoete koortje uit Jamie xx' 'Loud Places'. Een heerlijk zomerse mix om een van de laatste zonnige dagen van het jaar nog ietsje langer vast te houden.

In Sunday Snooze presenteren je favoriete smaakmakers de soundtrack van hun ideale zondagochtend. Perfect om wakker bij te worden, of juist als je nog steeds wakker bent. Meer Sunday Snooze? Hier vind je ze allemaal, met mixes van o.a. Aardvarck, David Douglas, Klangstof en Big2.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12