Kijk terug: Joost live op Lowlands 2019

Explosieve show van Friese rapper is als zappen op tv

Het moge duidelijk zijn: Joost valt in de cateogrie hate him or love him. Hij schakelt razendsnel tussen een eerbetoon aan een van zijn grootste muzikale helden (Crazy Frog) en een rap over het hebben van geen geld en uitzicht. Hij gaat meerdere keren het publiek in voor een stuntje, blijkt een gigantische boxershort van de Friese vlag aan te hebben en staat over het algemeen geen enkele seconde stil.

Het is als zappen tussen TV-zenders, nauwelijks bij te houden voor Lowlandsbezoekers die de afgelopen jaren de opmars van de Nederlandse hiphop niet goed hebben gevolgd of geen enkele vlog van wie dan ook op YouTube kijken. Maar wie door al die gekkigheid heenkijkt, ziet een muzikant die dag en nacht over ieder detail van zijn carriere nadenkt en met een gezonde dosis zelfspot de kutzaken van het leven een beetje draaglijker maakt door er een fiks domme beat onder te leggen.

Klik hier voor de volledige recensie, klik hier voor meer video's van Lowlands 2019 en hier voor de dertig beste shows van het weekend. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12