Mick Mazoo gebruikte muziek als therapie voor hij aan de echte variant begon, en zijn guitige blik zegt dat-ie het publiek dezelfde helende werking wil bezorgen vanaaf. Hij is van oorsprong dj, maar wordt nu geflankeerd door twee behaarde en besnaarde companen die al shreddend aan de redding bijdragen. In het eerste gedeelte van de set klinkt de sound nog wat rafelig, maar al snel zingt Mick met een kazige overgave die de krakkemikkige momenten stut. De frontman vliegt half hakkend heen en weer tussen pad en podiumfront, vergezeld van drummachine en gebooste bas die zo botstrelend is dat de ballonnen, die een paar bezoekers alvast voor de hoofdact hebben opgeblazen, spontaan lijken te poppen. (Een halfslachtige zoekopdracht zegt dat dit theoretisch gezien mogelijk is).
Er wordt nog niet echt gedanst, maar het gezwam krijgt een genadeklap wanneer tijdens het nummer 'Ego' het trio een tandjeklapper bijzet (het is de track met hun eerste videoclip, dus trots is op z'n plek). De set doet af en toe trance aan, zeker met de smachtende teksten en euforische melodieën. We worden gemaand elkaar te tripsitten deze avond, waarna we weer wegdromen met etherisch electrowerk en ijle indieklanken. Met een diepe buiging en een dosis distortion verdwijnt de act van het podium, en komt het nuchtere gevoel weer tot de toeschouwers die tijdens de finale tóch nog mee hebben gedaan
De mannen hebben nog een plannetje in de koker, zo valt te zien bij een toiletbezoek na het optreden. Er hangt een afscheurbare trits velletjes met het telefoonnummer van de band aan de muur, met de boodschap een bericht te sturen voor een verrassing. Ik kreeg geen reactie, maar met een albumrelease op komst gok ik dat het vroege toegang tot een single zal zijn. Al met al was het voorprogramma een optreden dat een gullere publiek en een later tijdstip had moeten hebben. MDMA-therapie zit alleen als laatste redmiddel in het zorgpakket, en tot die tijd is Mick Mazoo het enige beschikbare alternatief.