Kekkeris, live muziek in Leiden week 27 Kekkeris, live muziek in Leiden week 27

Muziek in de wildernis en op het water

, Bas Kleijweg

Barhangen, voetjes van de vloer of haar wapperen. Hoe ga jij deze week Muziekstad Leiden beleven?
De redactie van 3voor12 leiden geeft je een aantal tips.

Délétère + Anal Vomit + Lectern @ Studio De Veste

Woensdag 4-7, 19:00u

Woensdag 4-7, 19:00u

Het ziet zwart van de metal vanavond in Studio De Veste. Délétère komt uit Canada en hun Middeleeuwse duisternis is alleen vandaag in Nederland te zien. Anal Vomit brengt hun schijt-aan-alles death en thrash helemaal vanuit Peru. En Lectern combineert satanistische black en death en giet er een authentiek Italiaans sausje overheen. Goddeloos en kosmopolitisch; een mooie concert voor de metalhead die niet gelooft in grenzen!

Meer info

Instore: Esther Von Haze @ Plato Leiden

Esther Von Haze’s debuutalbum kent geen titel, wel een hoop goeie tunes. Verwacht een prachtig geluid uit de jaren tachtig als je naar dit promo-optreden komt. De zangeres brengt haar stem ten gehore in combinatie met synthesizers, dus dat is weer eens andere koek dan de doorsnee singer-songwriter. Maak het mee deze middag, en scoor meteen die cd!

Meer info

Ain’t No Rocket Science + Power Switch @ Rockcafé Lazaru’s

Ain’t No Rocket Science is een Leidse rockband die meedeed aan onder andere Band Talent en De Grote Prijs van de Bollenstreek 2016. Ze staan vanavond samen met Power Switch in de Lazaru’s, de ultieme gelegenheid om local heroes te leren kennen in een iets knussere setting. Nou ja, zo knus als keiharde rock kan worden dan.

Meer info

Woodstock Op het Water

In juli is het vaak perfect weer om een terrasje te pakken aan de gracht, en wat past daar beter bij dan live muziek op het water? Deze zaterdag- en zondagmiddag zullen er door de binnenstad bootjes met bands varen. De artiesten spelen heerlijke muziek uit de hippietijd. Check snel de line-up en zorg dat je niet buiten de boot valt, om het zo maar te zeggen!

Meer info zaterdag
Meer info zondag

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Leiden