Wie staan er in het publiek tijdens Werfpop 2017 en wat heeft ze overtuigd om naar het festival te komen? Fotograaf Judith Zandwijk ging voor ons op onderzoek uit en vroeg het de mensen op het veld.

Richard Houwaart en Sylvia Lancel: “Normaliter geven we allebei les op ons bootcamp-park in Noordwijk, dus een dagje vrij op Werfpop is lekker even wat anders.”

Kirsten van Koeveringe (@ZELLF): “Ik geef les tijdens de Silent Yoga sessies vandaag. Yoga is voor iedereen, dus óók voor festivalgangers. Even een rustmomentje en je grens verkennen door een ander soort lijfwerk dan dansen en headbangen.”

@Pofferjescompany: “Elke dag een ander feestje. Werfpop is natuurlijk wel het leukste!”

Marcel Frissen en Hanneke Winckel: We love Werfpop! Komen al meer dan 20 jaar. We verheugen ons vooral op lekkere wijn en lekker dansen. We zijn net naar de Silent Disco geweest om te dansen. Dat was erg leuk, maar eigenlijk moet je iets meer drank op hebben ;-)).”

Imke, Kim en Lucas van Kuijk: “We halen de plastic bekers op want als je 250 bekers inlevert krijg je een pet.”

Magnus en Jeffrey Otterspoor: “Dit is Magnus’ eerste Werfpop maar hij is al wel op een paar festivals geweest en….fan.”

Lucy van den Berg (4 jaar) en mama Isjtar Broeijer: Ik ga wel vaker naar festivals, lekker dansen en…..suikerspinnen eten!”

Leny Louwerse: “Ik kom lekker swingen. Ik wil graag Sue the Night zien en verder zie ik wel hoe lang ik het volhoud. Als het maar swingt en geen pauzes tussendoor heeft, want dan zakt het in.”

Elske-Marije van Weelden en Do Minique: “Geweldig om met een piemel op de foto te gaan. We lopen graag voor lul ;-)”

Sarita van de Schilde: “Free the titties ;-)”

Martine Romp: "Muziek is mijn passie, ik heb áltijd de radio aan. Ik ben wel veranderd qua smaak. Voorheen mainstream, maar steeds meer luister ik naar alternatieve muziek. Dool is cool.”