3voor12 Friesland

3voor12 Lokaal Online Festival op zondag 12 april

Lokaalafdelingen slaan de handen ineen voor virtueel festival

Mis je de festival en shows ook zo? Alle redacties van 3voor12 Lokaal  in ieder geval wel. Daarom gaan we Het 3voor12 Lokaal Online Festival organiseren, met op deze zondag 12 april de eerste editie. Per regio wordt één act gekozen om 10 minuten aan muziek ten gehore te brengen. Dit nemen ze deze week live in hun huiskamer op en zenden wij zondagavond uit. Friesland zal vertegenwoordigd worden door de band WIEBE, die al druk aan het werk zijn iets leuks voor jullie neer te zetten.

De redacties van 3voor12 Lokaal zijn eerder ook al Spotifyplaylist 3voor12 Lokaal Draait begonnen, waarbij redacties 3 nummers aandragen en je om de twee weken rond de 40 nieuwe artiesten van eigen bodem kan ontdekken. Inmiddels zijn er al 5 nieuwe edities geweest. Lees hier meer over 3voor12 Lokaal Draait.

3voor12 Lokaal Online Festival begint zondag 12 april om 19:30 uur. Afhankelijk van de aanmeldingen gaan we door tot een uur of 22:00. Je kan live mee kijken via YouTube en Twitch. Hou voor de links ons Facebook-evenement in de gaten, dat vind je hier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12