3voor12 Radio dinsdag 9 april 2019

YoungKio produceert de wereldhit van dit moment, Julia Jacklin in Paradiso en Eva's Dinsdagdip

Old Town Road van Lil Nas X ging viral in de playback app TikTok en is sinds vorige week ook de meest besproken track van dit moment. De cross-over tussen country en trap werd uit Billboard’s Hot Country Chart gegooid. Een storm van kritiek barstte los en nu staat het op 1 in Amerika en is het wereldwijd een van de meest gestreamde tracks op Spotify. En waar komt de productie achter deze megahit dan vandaan vraag je je misschien wel af? Nou, gewoon uit Purmerend, uit het brein van de 19-jarige producer YoungKio die een paar jaar geleden begon met beats maken. YoungKio vertelt aan Eva in 3voor12 Radio hoe een van zijn beats in deze wereldhit belandde. 

De Australische singer/songwriter Julia Jacklin stond eerder al met een ingetogen en indrukwekkende show op Down The Rabbit Hole 2017, die we als één van onze favorieten van die editie beschouwen. Vanavond staat ze in Paradiso en onze eigen Norbert Pek laat weten of ze weer net zo weet te imponeren. 

Zet de wierook maar vast klaar en warm je aan de muziek tijdens Eva’s Dinsdagdip. 

3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android). 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12