steun 3voor12

Luister terug: 3voor12 Radio

De uitreiking van de 3voor12 Award

Ieder jaar is één uitzending van 3voor12 Radio extra spannend. Die waarin de 3voor12 Award wordt uitgereikt, natuurlijk. Donderdagavond hoorde je live wie het beste Nederlandse album van het jaar maakte en daarmee Sevdaliza opvolgt. Weet SMIB-aanvoerder Ray Fuego te verrassen? Pakt Ronnie Flex (aka trapgod Nori) toch een keer de prijs? Zet Wende haar ambitieuze crossover nog meer luister bij? Lacht de subtiele Luwten uiteindelijk het laatst van iedereen? Wordt de eigenzinnige producer Palmbomen de grote verrassing? Of swingt Altin Gün uiteindelijk iedereen voorbij met zijn Turkse seventiesrock? 

In de uitzending van donderdagavond zetten we de beste Nederlandse muziek van de afgelopen twaalf maanden uitgebreid in het zonnetje en bouwen we langzaam maar zeker op naar het moment suprème. We checken in bij het juryberaad op een geheime locatie en draaien natuurlijk tracks van de genomineerde albums. En we bellen met alle kanshebbers! 

Luister tussen 21.00 en 00.00 mee naar 3voor12 Radio via 3fm.nl/live. Hier lees je alles over de 3voor12 Award en zie je de videoserie waarin we alle albums voorstelden. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk