Radio Eliza's 'Give Me Attention' is een springerig gitaar-synth liedje

12van3voor12-band heeft nieuwe single uit

Radio Eliza wist met de twee singles die ze destijds hadden de Nederlandse indieliefhebbers voor zich te winnen.  'Kids' groeide uit tot een radio hit en stoomde door tot in de top 100 tijdens de Song van het Jaar. Ondertussen deden ze het ook goed op Noorderslag én braken ze ook meteen twee records in de Popronde: Die voor de meeste boekingen en ook meteen in alle deelnemende steden.

Om in zo'n sneltreinvaart door te stoten, moet je wel met muziek komen. Na hun EP bleef het echter een beetje stil: nu is er dan eindelijk een nieuwe single: 'Give Me Attention'.

Dat nieuwe liedje is een vrolijk dansliedje met springerige gitaar- en synthesizer deuntjes. De zanger zit achter een meisje aan dat liever in de Cadillac van haar vriend stapt. Wat moet 'ie toch doen om haar aandacht te krijgen? Een suggestie: Meer van zulke hits schrijven!

Makkelijk op de hoogte blijven van alle nieuwe muziek? Abonneer je op de 3voor12 #NIEUWEMUZIEK playlist op Spotify. Nog meer #nieuwemuziek vind je in ons dossier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12