Luister terug: 3voor12 Radio

Sofie Winterson live en de favoriete tracks van Tiga in de DJ Shortlist

We hebben een hoop te vieren vanavond in 3voor12 Radio: 1) Sofie Winterson komt langs, en 2) haar nieuwe album komt morgen uit! En dat is toch een beetje alsof je jarig bent, dus maken we er gewoon een feestje van. Die nieuwe plaat, Sophia Electric, staat vol sfeervolle elektronische popliedjes, soms dansbaar, en dan weer dromerig, met ook een aantal intieme momenten op gitaar. Natuurlijk krijg je alvast een voorproefje: nog voor de plaat uit is, speelt Sofie met haar band er al een paar nummers van, live in de 3FM studio.

Ook hoor je de favoriete tracks van niemand minder dan Tiga. Deze Canadese dj en producer ken je van kaskrakers als 'Sunglasses At Night' en 'You Gonna Want Me'. De electrokoning gunt je vanavond in de DJ Shortlist een exclusief kijkje in zijn platenkoffer.

En dan maakt Eva nog even virtueel contact met Paradiso, waar vanavond slackerrocker pur sang Kurt Vile een (hoogstwaarschijnlijk superrelaxte) show staat te spelen.

3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android).  

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12