3voor12 Tilburg

Paaspop 2019 Kovacs: Buzzcut, zwarte kleren, het is moderne soul

Sharon Kovacs, de leadzangeres van Kovacs blaast zoals gewoonlijk het publiek omver met haar diepe, volle stem. Haar Amy Winehouse-achtige vibe wordt ondersteund door twee achtergrondzangeressen, die net zo zuiver zingen.

Kovacs staat met z’n achten op het podium: Kovacs zelf, 2 achtergrondzangeressen, 2 drummers, 2 gitaristen en 1 trompettist. De trompet is niet in alle nummers even goed te horen, maar bij de meer jazz achtige nummers neemt de trompet de leiding. Het geluid van de trompet scheurt door de tent, sleept mensen op en neemt ze mee in de melodie.

De band begint een nieuw nummer, het publiek zit er net lekker in en dan wordt het afgekapt. Er is iets mis met de oortjes, want Sharon zegt: “Ik hoor iets anders, we beginnen even opnieuw!” Ze beginnen opnieuw alsof er niks is gebeurd. De band zit in een lekkere flow. Als je de band niet goed zou kennen zou het lijken alsof ze één heel lang lied spelen. De muziek is langzaam met een steady beat, muziek om van te genieten, geen gekke dansmuziek. Dit past helemaal bij de look: Sharon haar buzzcut, de zwarte kleren, het is moderne soul.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12