3voor12 Utrecht

WAS. start nieuw seizoen op 17 maart

Onder andere Tom Trago en Young Marco op eerste editie van het nieuwe jaar

Na de oud en nieuwparties stonden er geen nieuwe evenementen meer in de agenda van WAS.. De winterstop is echter voorbij. Vandaag heeft club aan de Tractieweg bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen op zaterdag 17 maart begint, met een avond waarop Tom Trago, Elias Mazian, Young Marco en Carista komen draaien.

Oorspronkelijk zou de club, na het openingsweekend in september 2017, slechts tot het einde van het jaar open zijn. In die periode waren er avonden met onder andere Hunee, Midland, Floating Points DJ Stingray, The Black Madonna, Giegling en local Luke Cohlen. Medio december vertelde programmeur Veronique de Leon echter aan 3voor12 dat WAS. sowieso de eerste helft van 2018 open zou blijven en dat het er ook voor daarna gunstig uitzag.

In juli vorig jaar spraken wij uitgebreid met De Leon over de nieuwe club die geen geen vaste avonden heeft, maar opengaat wanneer er een programma is dat de moeite waard is. “Dat de club niet elke week ingezet kan worden is volgens De Leon niet erg, eerder een voordeel”, lichtte ze later aan 3voor12 toe. “Deze plek is bijzonder, het is goed om alleen open te gaan als je een bijzondere programmering hebt, omdat je het anders misschien ook een beetje kapot maakt.”

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12