Over 3voor12 Utrecht

3voor12 Utrecht is hét crossmediale muziekplatform van de provincie Utrecht. Naast een site vol reportages, interviews, recensies, tips en andere muzikale verhalen, hebben we een maandelijkse Clubavond in dB’s.

Mail nieuwtjes, tips, nieuwe releases en andere berichten naar persberichten@3voor12utrecht.nl. We lezen alles wat er naar ons persberichten-adres wordt gemaild, maar kunnen niet overal op reageren. Een cd mailen naar ons postadres mag, maar liever hebben we een mail met een link naar een (verborgen) stream van je single of album of een plek waar we de tracks kunnen downloaden.

3voor12 Utrecht is altijd op zoek naar gemotiveerde redactieleden. Mail een motivatie naar de redactie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 

Club 3voor12 Utrecht
Club 3voor12 is onze maandelijkse showcase-avond in poppodium dB's. Elke laatste donderdag van de maand (m.u.v. de zomermaanden en de maand december) presenteren we drie opkomende acts uit de provincie Utrecht. Om je aan te melden of meer informatie te krijgen kun je contact opnemen met de programmeurs via club@3voor12utrecht.nl
 

Contactgegevens
3voor12 Utrecht
Postadres: CAB-Rondom 100, 3534 BE Utrecht
E-mail (algemeen): info@3voor12utrecht.nl 
E-mail (persberichten en agenda): persberichten@3voor12utrecht.nl 

Contactgegevens van het team van VOOR//AAN festival vind je op de eigen pagina.

Ondersteuning: 
VPROZomp.nl, muziekcomplex dB’s, RROOK Strategie & Ontwerp.