Centrale Discotheek Rotterdam biedt downloads Lange Frans & Baas B te leen aan Centrale Discotheek Rotterdam biedt downloads Lange Frans & Baas B te leen aan

Unieke actie in samenwerking met Fun X

, Job den Dulk,

Centrale Discotheek Rotterdam biedt downloads Lange Frans & Baas B te leen aan

Unieke actie in samenwerking met Fun X

Job den Dulk, ,

De Centrale Discotheek Rotterdam, in de Rotterdamse volksmond ook wel de cd biep genoemd, gaat met haar tijd mee. Al eerder experimenteerde men er met het digitaal uitlenen van haar bestand. Deze week is er een primeur en kan het publiek voor zeven dagen een aantal tracks van het album Het Land Van van Lange Frans en Baas B 'lenen'.

Unieke actie in samenwerking met Fun X

Deze week verschijnt de nieuwe single Ik Wacht Al Zo Lang van Lange Frans en Baas B. Radiostation FunX en MuziekWeb, de website van de Centrale Discotheek Rotterdam (CDR), slaan naar aanleiding hiervan wederom de handen ineen. Vanaf maandag 10 april tot en met zondag 23 april kunnen negen albumtracks van het Land Van, het tweede album van Lange Frans en Baas B, en een fragment van de nieuwe single Ik Wacht Al Zo Lang, gratis digitaal worden geleend via internet op muziekweb.nl. De tracks kunnen vervolgens zeven dagen worden afgespeeld op de eigen pc. Al eerder werden het debuutalbum van de Rotterdamse reggaeartiest Ziggi en een speciaal mini-album van de Amsterdamse hiphopper Riza digitaal uitgeleend. In samenwerking met Walboomers, de muziekmaatschappij van Lange Frans en Baas B, en D-Men, is nu het succesvolle album van Lange Frans en Baas B aan de beurt. Het digitaal uitlenen van muziek is ontwikkeld door de Centrale Discotheek Rotterdam, met medewerking van Buma/Stemra, Stichting Norma, Bibliotheek.nl en de muziekmaatschappijen. Gedurende het eerste proefjaar is digitaal muziek lenen gratis.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam