Colofon

3voor12 Rotterdam leeft voor muziek. Uiteraard voor alle soorten muziek maar vooral voor de muziek uit onze eigen Rotterdamse regio. Rotterdam is de laatste jaren wereldnieuws vanwege de baanbrekende architectuur maar wij weten dat de muziekscene in deze regio net zo innovatief en goed is. Doel van 3voor12 Rotterdam is dan ook om de lokale talenten te tonen voordat ze landelijk doorbreken of zelfs daarvoor nog; voordat ze een hit zijn op social media of een platendeal hebben gescoord. Daarvoor struint het team van bevlogen vrijwilligers de hele regio af en is geen muziekstroming veilig. Zo begeven we ons in donkere kelders waar keiharde punk- en metalbands het publiek laten zweten. Gaan we de volgende ochtend naar de kerk om het nieuwste gospel/soul talent te ontdekken en doen we niet moeilijk om ons te houden aan de dresscode van een elitair dancefeest. Een eventuele verstoring van het dag- en nachtritme nemen we daarbij op de koop toe. Eenmaal doorgebroken laten we deze talenten dan ook niet meer los natuurlijk! We willen dan alles weten hoe onze lokale helden het doen in het binnen- en buitenland en berichten daar uitvoerig over. Uiteraard, als exceptionele landelijk en internationale acts onze regio bezoeken doen wij hier verslag van, maar de focus ligt op lokaal. Daarnaast wil 3voor12 Rotterdam ook een podium zijn voor schrijf- en fotografietalent. Op deze wijze krijgt talent, dat in het begin van zijn carrière, moeite heeft om een platform te vinden, de mogelijkheid om zich te profileren en zo mogelijk uit te groeien tot een nieuwe Anton Corbijn of popjournalist bij de OOR. Kortom; van Gouda tot Dordrecht, van Maas- tot Hellevoetsluis en weer terug naar Rotterdam: talent dat bezig is met muziek wordt ontdekt en krijgt een podium!

Hoofd/Eind-redactie: Thomas Harteveld, Govert Kreuk, Sanne Paaij, Bart Notermans

Redactie:
Amber Hofwegen, Deniece Brouwer, Florence Villeneuve, Jaap Smit, Jaleesa Landveld, Jerome Kolste, Josefiene Degenaar, Julien Graute, Karianne Hylkema, Leonie Poot, Mick Arnoldus, Niek Hage, Nina Ozinga, Ramon Keyzer, Sylvester Lobé, Wim Barzilay, 

Jij ook hier? Laat het weten via redactie3voor12rdam@gmail.com 

Contact de hoofdredactie: eindredactie3voor12rdam@gmail.com

Voor accreditatieaanvragen en agenda: pers3voor12rotterdam@gmail.com

Website: www.3voor12rotterdam.nl
Instagram: www.instagram.com/3voor12rotterdam/
Twitter: www.twitter.com/3voor12Rdam
YouTube: www.youtube.com/user/3voor12zuidholland

Plaatrecensies: zelf een album of EP aanmelden voor een recensie kan via redactie@3voor12rotterdam.nl onder vermelding van "Recensieverzoek". Wil je 'm liever fysiek aanleveren? Graag zelfs! Stuur een mail naar bovenstaand adres en we geven je een straat en huisnummer door.