3voor12 Leiden

Clubavond 6(66)

De duivels goede line-up is bekend!

De Clubavonden van 3voor12 Leiden staan garant voor muzikale verrassingen van Leidse bodem. En de entree is gratis. Het is de 6e Clubavond op de 6e dag van de 6e maand, en dat zal Leiden weten!

Melle (Boddaert) schrijft zijn eigen liedjes op cello, ukulele, gitaar en piano, van klein, gevoelig en akoestisch tot explosieve stukken met zijn nieuwe band. Deze student aan het Conservatorium Haarlem zingt waar het op staat en zal veel herkenning oproepen. Momenteel bezoekt hij diverse Nederlandse huiskamers met de Stories Inside Tour, maar voor de Clubavond maakt hij graag een uitzondering. Dus, ben je fan van Tom Odell, Ruben Hein of Coldplay? Laat je meevoeren op het pad langs Melle’s oprechte teksten en kom naar een van de eerste shows met zijn nieuwe band!

Neem het rauwe van The Black Keys, het stoere van de Arctic Monkeys en de heldere sound van Echosmith. Trek je meest sexy pak aan, pak je gitaar en dans als je schoonmoeder in de moshpit bij Nirvana. Alstublieft: Panda Noir! De band bestaat uit frontvrouw Esmé Gabeler en drummer Koen van Dijk, ook wel bekend van The Stream, aangevuld met gitarist Bonno Heijke en bassist Keanu Spruit Bleeker. Afgestudeerd aan het Conservatorium Haarlem werkt dit viertal nu aan hun debuutalbum. De eerste single ‘Run’ kwam vorige maand uit. Onze Clubavond vormt het begin van de run op de Nederlandse podia en festivals.

Ook aan satan en de Leidse metalliefhebbers is gedacht op deze 6e editie op 6-6. Live en Lazarus finalisten Power Switch laten je hersens gaarkoken met snoeiharde old school metal! De band laat invloeden horen uit de jaren 80 heavy metalscene en gitaarvirtuoos Yngwie Malmsteen. De solo’s van Jim Elzenga zijn een knap staaltje gitaarwerk, terzijde gestaan door bassiste Michèle Verberg, drummer Max Coenders en zanger/gitarist Ims Storm van Leeuwen. Maak je klaar voor moshpits vol zwiepende haren en rondvliegend bier, want “deze band is zo strak als de broek van Rob Halford”!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12