3voor12 Leiden

Update Out Of Skin op GPvNL bootcamp

"Zorg dat jij het hardste rent!"

Out Of Skin, voorheen bekend als Wouter Mol, is door naar de halve finale van de Grote Prijs van Nederland. Zondag 25 februari deden zij daarom weer mee aan een bootcamp en schreven voor ons dit verslag.

Goed voorbereid komen we aan bij de Q-Factory in Amsterdam waar de bootcamp is. We zijn gewapend met vragen voor de experts en een nieuw nummer. Er staan verschillende dingen op het programma, waaronder een optreden voor de manager en een markt waar we in gesprek kunnen met experts uit de business.

Steijn Koeijvoets, de manager, is ons enige publiek waar we drie nummers voor spelen. Gelukkig is hij erg enthousiast. We bespreken met hem de feedback die de jury tijdens de kwartfinale heeft gegeven. Ook stellen we met hem verbeterpunten op waar we aan gaan werken in aanloop naar de halve finale. We zijn gaan nadenken over wat er nog meer op het podium mogelijk is. Iets speciaals met licht, kleding, visuals misschien? Leuk om over na te denken. Zo maken we het plaatje steeds completer. De komende tijd hebben we nog contact met Steijn, want binnenkort moeten we ons huiswerk bij hem inleveren.

Op de markt kunnen we samen met andere bands steeds een half uur in gesprek met verschillende experts uit de muziekwereld. Boeker Rico Neeter van AT Bookings houdt een heftig betoog met als uitgangspunt: "Zorg dat jij het hardste rent, dan gaan bookers en managers graag met je meerennen!". Van Mike Jungerius van BUMA krijgen we informatie over auteursrechten. Super nuttig want je kunt het maar beter goed geregeld hebben. Als laatste spreken we Spotify-expert Marius van Reeuwijk. Een enthousiaste gast die ons uiteindelijk de vraag stelt: “Wie gaat er winnen?” Wij! Doei!

Kortom, een nuttige dag. Op naar de halve finale!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12