3voor12 Leiden

3v12 Leiden Clubavond 5

Het prille begin van de lente

Donderdag 21 maart opent de Nobel om 19:00u haar deuren voor de vijfde editie van de 3voor12 Leiden Clubavond. Deze avonden georganiseerd door 3voor12 Leiden staan garant voor muzikale verrassingen van Leidse bodem. Maar liefst drie acts betreden op één avond het podium. Jong talent of ouwe rockers, lokale underground of op het punt van landelijke doorbraak... Alles komt voorbij, dus laat je verrassen! En, last but not least, de entree is gratisssss!

Deze eerste Clubavond van 2019 beginnen we op de eerste officiële lenteavond met een rockend podium vol Leidse jonge honden! De line-up bestaat uit de garage/indie van The Hounds, de retropop van Sunday at Eight en de punkrockkrakers van Destroy Oh Boy.

The Hounds is een garage/indie duo uit Leiden. Ze vertellen hun verhaal op theatrale wijze en ondersteunen dat met dreinende drone-soundscapes en vuige gitaargeluiden. Word meegevoerd naar een wereld van slagers, barbieren en predikers met bloed aan hun handen en young ones, sailing away.

Nog meer jonge honden betreden het podium, want daarna is het tijd voor Sunday at Eight. De heren zorgen met hun retropop voor een wederopstanding van de sixties. Na hun succesvolle debuut-ep is de band nu druk bezig met nieuw materiaal. En verwacht daarvan gerust een wat rauwer randje.

De avond wordt afgesloten door Destroy Oh Boy. Simpele doch swingende en catchy punkrockkrakers over katers, serial killers, deathwish kamikazis én bare back parties.

Volgende edities zijn op 6 juni, 5 september en 12 december.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12