3voor12 Leiden

Funked Up line-up

Veel KOFFIE en Mo' Juice

Vrijdag 30 maart wordt Scheltema Leiden weer omgetoverd tot een klein jazz, soul en funk festival onder de naam Funked Up. De line up is inmiddels bekend en de voorverkoop geopend.

KOFFIE
Het is geen pure afrobeat, pop, funk of jazz, want het is al deze stijlen samen en dat maakt KOFFIE tot een verrassende act. Ze zijn de gangmaker die de werelden van pop- en jazzmuziek samenbrengt in een groots feest.

Montis, Goudsmit & Directie
Dansbare Hammond soul jazz met een absolute killer line-up. Hammondbeest Frank Montis speelt in verschillende formaties zoals Licks & Brains en tot voor kort Gare Du Nord. Gitarist Anton Goudsmit ken je van zijn ontembare energie en gevoel voor groove en humor. Cyril Directie maakte eerder deel uit van o.a. Kane, Total Touch en New Cool Collectie.

Strik&Strak
Ooit begonnen op Funked Up is deze act vrijwel vaste prik geworden. Een heerlijk ondefinieerbare mix van funk, hiphop, reggae en ranzige diepe grooves om de tent los te krijgen.

Bald as Love
Een band van vrienden, drukbezette muzikanten in verschillende acts met uiteenlopende stijlen, die maar al te graag jammen op de muziek van Jimi Hendrix.

Mo' Juice
Hoe zou het geklonken hebben als jazzpianist Herbie Hancock en hiphopproducer J Dilla elkaar hadden ontmoet? Mo' Juice heeft het antwoord.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12