Stem op jouw Song van het Jaar 2017! Stem op jouw Song van het Jaar 2017!

En kom naar het Song van het Jaar festival

, Redactie 3voor12

Het grote muzikale jaar van 2017 is bijna op z'n eind, maar welk nummer stond er bij jou op repeat dit jaar? Oftewel: wie maakte de Song van het Jaar? Dat gaan we samen bepalen. Tot en met 23 november, zijn de stembussen geopend en kan iedereen stemmen op dé tracks van het afgelopen jaar.

Stembussen

Zoals elk jaar wordt de Top 100 samengesteld door de best mogelijke jury: jullie! Nu Sander Hoogendoorn en Roosmarijn de stembussen geopend hebben, kan het lijstjes maken beginnen. Wat waren nou de tien allerbeste nummers van het jaar? De gigantische shortlist staat alvast klaar en natuurlijk kan je ook weer je eigen free choices komen. Van Kendrick Lamar tot The XX, van Katy Perry tot Ronnie Flex, van Ed Sheeran tot The War on Drugs, wat je favoriete nummer ook maar is.

Stem hier voor de Song van het Jaar 2017.

Song van het Jaar Festival

3voor12 presenteert vrijdag 8 december vanuit TivoliVredenburg de Top 100, met een gigantisch festival vol optredens. Vanaf  15u wordt in een negen uur durende live uitzending op NPO 3FM afgeteld naar de nummer één: de winnaar van Song van het Jaar 2017. Wie wordt er opvolger van De Staat's 'Make The Call Leave It All' en komt er in het rijtje klassiekers als 'Seven Nation Army', 'Let it Happen', 'Smells Like Teen Spirit' en 'Get Lucky'?

Line-up

De komende weken zal de line-up met nationale en internationale artiesten aangekondigd worden en wordt het verdere programma bekend gemaakt. Dus houd de site in de gaten! De deuren van TivoliVredenburg openen 8 december in de middag, de winnaar zal rond 23.30 bekend gemaakt worden.

Attenden op Facebook kan hier

Tickets

Song van het Jaar Festival is een programma van de VPRO. Wil je de opnames van ons programma bijwonen? Kom ook naar het festival! Early bird tickets zijn €5,- (3 voor €12,-) en kunnen hier besteld worden.

Meer weten over Song van het Jaar 2017? Klik hier.

nu op 3voor12