Dit zijn de songs van juni 2017

Arcade Fire wil alles nu en Queens of the Stone Age keert terug met Mark Ronson

Arcade Fire - Everything Now
We zijn zo’n beetje verslaafd aan informatie, zijn nooit verzadigd en willen alles tegelijkertijd. Daar gaat Everything Now over, de grootste hit die Arcade Fire vooralsnog maakte. Het is een disco-anthem a la ABBA – ja echt! – met een gigantisch inhaker-refrein en de fluitpartij uit het supercoole The Coffee Cola Song, ingespeeld door de zoon van Francis Bebey. Everything now!

Naaz - Words
Soort-van-uit-het-niets komt de 18-jarige Nederlandse zangeres Naaz. Oké, ze zong wel ’ns iets op een liedje van Yellow Claw en deed mee met een tv-talentshow, maar breekt nu door met het tedere piepkleine liedje Words, dat een gigantisch grote streaminghit wordt. Het is geproduceerd door Soulsearchin’, dat ook al werkte met The Opposites, Mr. Probz en Kenny B.

Oscar & The Wolf - Breathing
De nieuwe single van Oscar and the Wolf is een ode aan de treurdieren van de nacht. De Belgische zanger Max Colombie glitterde weer als headliner op Down The Rabbit Hole, en zou met het aanstaande album Infinity zomaar écht een superster kunnen worden.

Queens Of The Stone Age - The Way You Used To
Na vier jaar wachten is er eindelijk weer een nieuw liedje van Queens of the Stone Age. Hij ronkt wat minder had dan wat ze van ze gewend zijn, maar het is alsnog een bijzonder dansbaar nummer, een bluesrockboogie die nog het meeste klinkt als ZZ Top, geproduceerd door sterproducer Mark Ronson.

Vince Staples - Big Fish
Vince Staples is het type rapper dat het liefst zijn vinger in je etterende wond steekt en prikt totdat je flauwvalt van de pijn. Op zijn tweede album beschouwt hij de hiphopwereld, de brag 'n boast van grote artiesten en het publiek dat daarom smult. Met razend spannende clubproducties van o.a. Flume en SOPHIE!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12