Dit zijn de songs van maart 2017

Van Boef naar The Blaze en van Drake naar Kendrick Lamar

Boef – Habiba
Rapper en vlogger Boef schiet alle stream met zijn debuutalbum. De verrassend arty clip voor dit nummer kreeg zelfs zijn eigen challenge: loop in je boxershort over de snelweg, al dan niet om de honger in Afrika te stillen. Hier lees je ons grote interview met Boef.

The Blaze – Territory
The Blaze is een nieuwe naam die inhaakt op de warme melodische elektronicasound van afgelopen jaar en die vertaalt naar de massa. Deze track wordt nu ook internationaal opgepikt op de vooruitstrevende radiostations, met ook een hele coole videoclip.

Kendrick Lamar – HUMBLE.
Eerst was er al de street track The Heart Part 4, die president Trump diste. Vrijdag was er opeens ook deze bredere track, die refereert aan het Laatste Avondmaal. Een vurige, wat minder jazzy track dan we van Kendrick gewend zijn en een voorbode van zijn nieuwe album, dat volgens de geruchten 7 april online komt.

Drake - Get It Together & Passionfruit
Twee nummers tegelijk? Ja, twee nummers tegelijk. Wij kunnen niet kiezen en de Drake al helemaal niet. Eindelijk dropte de Canadese rapper zijn playlist – geen album!- More Life op de streamingservices. En twee tracks vielen meteen van op: Get It Together met het Britse talent Jorja Smith en de Zuid-Afrikaanse producer Black Coffee. En de andere was Passionfruit, die het heel goed op streaming doet. 

Gorillaz ft. Popcaan – Saturn Barz
Kunnen we bij Drake al niet kiezen, The Gorillaz maakten het nog bonter: vier tracks tegelijk online. Dat zou te maken kunnen hebben met een net iets te makkelijk wachtwoord… Van deze track met de Jamaicaanse rapper is in ieder geval al een hele coole animatieclip online. 

We tellen iedere maand alvast af naar de Song van het Jaar 2017. Hier vind je de songs van januari en februari.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12