Dit zijn de songs van juli 2017

De boys van Charli XCX, de tranentrekker van The War On Drugs en 12van3voor12 Talent CUT_

The War On Drugs – Strangest Thing
Op een superzonnige dag kwam The War on Drugs ineens met een sublieme tranentrekker waarbij je dramatisch uit je raam naar de regen wil staren.Weinig tekst, maar wel veel scherpe, dramatische en meeslepende gitaarlicks. Het is het derde voorproefje van het nieuwe album dat 25 augustus uitkomt.

Cut_ - Electrify
'Tune In Tune Out' was al zo'n übercatchy elektronisch popliedje, maar nu heeft het 12 van 3voor12 duo gewoon wéér een nummer uitgebracht dat je niet uit je hoofd kunt krijgen. Het heeft een onheilspellend begin, maar bij het refrein is het bijna onmogelijk om niet in alle vrolijkheid mee te zingen.

Nothing But Thieves - Sorry
'Amsterdam' was een enorme knalsingle van Nothing But Thieves, dit is meer een gevoeligere track. Zo zie je dat de Engelsmannen ook een zachte kant hebben.

Ronnie Flex ft. Tabitha – Is Dit Over
Deze zwoele 90's r&b track glijdt soepeltjes je speaker door. Ronnie Flex dropte het album Rémi, tegelijk met Jay-Z's 4:44 en het Woo Hah-weekend, het eerste weekend van juli was dus hip hop alom, maar dit nummer is een van de hoogtepunten. 

Charli XCX - Boys
In 24 uur werd de video al meer dan drie miljoen keer bekeken. Dat doet de Britse Charli XCX best goed. Het liedje is al goed, met die Supermario geluidjes en die stuiterende bas, de video is misschien nog wle beter. Bijna 60 bekende mannelijke artiesten heeft ze gestrikt. O.a. Mac DeMarco, Joey Bada$$, Diplo, Vampire Weekend, Mark Ronson en Stormzy zitten er op hun schattigst in.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12