3voor12 Niet Te Missen-podcast (week 43)

In een uurtje bijgepraat met de beste tracks van de week, ook achteraf als podcast

Menno de Meester en Sander Kerkhof ,

Heb je even onder een steen geleefd de afgelopen week? Geen zorgen, Roosmarijn praat je vanavond helemaal bij met de beste nieuwe muziek. Deze week hoor je gloedjenieuwe tracks van De Jeugd van Tegenwoordig, PAUW, Jamie Woon. Bovendien belt Roos met The Black Cult over hun no-budget video Find A Way die vandaag bij 3voor12 in première ging. Vanaf 23:00 uur in 3voor12 Radio op 3FM, en natuurlijk achteraf hier terug te vinden als podcast!

Plaat 1: Indian Askin - Answer
De Amsterdammers zijn als een van de eerste bands bevestigd voor een show op Noorderslag en hebben de 3voor12 Single Van De Week.

Plaat 2: De Jeugd van Tegenwoordig - Ik Was Een Klootzak
Manon, een ode aan iedere vrouw. Het nieuwe album van De Jeugd is verrassend volwassen en beleefd. Ze steken de hand in eigen boezem, ook op Ik Was Een Klootzak. In 3voor12 Radio hoor je ook het interview dat Tim den Besten met De Jeugd deed over hun nieuwe album.

Plaat 3: Justin Bieber - Sorry
Gisteren moesten we nog een beetje lachen om die instagram van Bieber. Hij zong een stukje van zijn single, akoestisch, met een hyper geconcentreerde Skrillex op gitaar. Zojuist verscheen het hele nummer op YouTube, en verdomd. De jongen heeft het blijkbaar op zijn heupen. Skrillex deed de productie, en het is al weer een credible hit!

Plaat 4: Pauw - Today Never Ends
Geweldige gitaarwalmen uit Haaksbergen. Dit weekend verschijnt dan eindelijk het debuutalbum van Pauw: Macrocosm Microcosm. Dit is 1 van de beste nieuwe nummers op die plaat die nu al exclusief op de Luisterpaal staat. 

Plaat 5: Bobby Caldwell & Jack Splash - Break Away
Bobby Caldwell werd gesampled door iedereen en z’n grootmoeder. Bekend van hem: What You Won’t Do For Love & Open Your Eyes. Jack Splash is een grote producer achter de schermen voor onder meer Kendrick Lamar, Alicia Keys, John Legend en nog veel meer. Er is een heel nieuw album van deze twee!

Plaat 6: Deerhunter - Breakaway
Het 3voor12 Album van de Week is het prachtige Fading Frontier, het 7e studio album van Bradford Cox en co.

Plaat 7: The Black Cult - Find A Way
De nieuwe no-budget video van The Black Cult ging vanochtend in première bij 3voor12. Roosmarijn belt met Douwe van de Groningse garagerockband over hun eigen variant van The Prodigy's Smack My Bitch Up.

Plaat 8: Tale Of Us - North Star
Tale Of Us is het duo Karm & Matteo Milleri uit Berlijn, en afgelopen weekend stonden ze nog in het MuziekgeboEen van de grote uitschieters tijdens hun set op ADE afgelopen weekend was North Star. Bekijk hier onze hele ADE Top 25, met diverse opnames en sets van de beste dj's van ADE.

Plaat 9: Jack Garratt - Breathe Life
Ineens een nieuwe single van de sympathieke Londenaar. Het album Phase volgt op 19 februari.

Plaat 10: Savages - The Answer
Op 22 januari komen deze verwoeste postpunkers met hun nieuwe album Adore Life. Op Into The Great Wide Open lieten ze al wat van het nieuwe werk horen, maar dit is de eerste track die ze officieel naar buiten brengen. 

Plaat 11: Jamie Woon - Message
Terugkeer van de soulvolle Brit, die je vast nog wel kent van Night Air en Lady Luck. Woensdagavond was hij te gast in 3voor12Radio met twee prachtige, akoestische live nummers, waaronder Message.

Plaat 12: Joanna Newsom - Sapokanikan
Het meisje met de harp is een volwassen vrouw geworden en haar muziek groeide mee. Prachtig nieuw album Divers.

Plaat 13: Sam Sparro - In Your Heaven
Hij is een beetje uit beeld geraakt na zijn hit Black & Gold, maar Sam Sparro is er nog steeds. Bijvoorbeeld met het splinternieuwe In Your Heaven, van zijn nieuwe Quantum Physical Vol 2, EP.

Plaat 14: Beach House - Somewhere Tonight

Alweer een nieuw Beach House album, Thank You Lucky Stars, met deze afsluiter als een van de hoogvliegers.