Sunday Snooze #70: Merel

Garage Noord-resident neemt je mee in de nevel van haar brakke zondag

Wat Merel, de resident van Garage Noord, het liefst doet met haar zondag? Haar huis opruimen en lekker uitgebreid koken. ‘Dan ben ik vaak een beetje brak,’ zegt ze. ‘Lekker uitgebreid Libanees koken, mezze en zo. Dan ga ik heel rustig in mijn keuken staan. Niet de hele dag hoor, maar het gaat allemaal best wel langzaam als je brak bent. Voor de rest doe ik niet zoveel op zo’n dag,’ lacht ze.

Sta jij ook op een wat lager pitje op de zondag, dan ben je waarschijnlijk ontzettend blij met deze mix. Merel, die als grondige digger met een platentas vol obscure electronica nooit teleurstelt, stopte hem namelijk vol met langzame geluiden die passen bij de nevel van een sunday snooze moment. Zelf noemt ze het een psychedelische mix vol experimentele geluiden, met een paar krautrockbands in the mix, waaronder Electric Orange en Föllakzoid, en ook een paar wat bekendere uitschieters zoals de zachtgezongen dromerige track ‘Into Dust’ van Mazzy Star. Hiernaast kun je de mix luisteren.

Merel draait tijdens de aankomende weekender van De School, en heeft ook een slot op Dekmantel. Sunday Snooze wordt elke zondagochtend tussen 08.00 en 09.00 op KXRadio uitgezonden, abonneer je ook via RSS feedStitcher of iTunes of check ze hier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12