Kijk terug: Fil Bo Riva

Muziek die balanceert tussen folk en soul

Een ware Europese samensmelting in de Live Box van 3FM tijdens 3voor12 Radio. Frontman Filippo Bonamici werd geboren in Italië maar kwam uiteindelijk via Dublin in Berlijn terecht om te studeren. Uiteindelijk besloot hij in 2012 om zich helemaal op de muziek te richten en het muziekproject Fil Bo Riva te starten. Dat hij een carrière in de muziek zou hebben stond eigenlijk van jongs af aan al vast. Zo had Filippo posters van The Libertines en Babyshambles in zijn slaapkamer hangen en speelde hij vanaf zijn 15e al met het idee om muzikant te worden. Het debuutalbum van Fil Bo Riva ‘Beautiful Sadness’ kwam op 22 maart uit en bevat liedjes die Filippo zelf als composities beschrijft die als "fresh and relevant for more than just a few years” klinken. Check de livesessie met nieuw materiaal en het prachtige eerdere werk ‘Like Eye Did’ hiernaast.

Filippo en Felix van Fil Bo Riva vertelden Eva Koreman in 3voor12 Radio hoe Filippo's buren een onbewuste invloed hadden op het nieuwe album 'Beautiful Sadness'.

3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android). 

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12