Vanavond in 3voor12 Radio

Volg de verkiezingsuitslagen live op 3FM

Het is de dag van de waarheid. Vandaag stemmen we over meer of minder geld naar de popmuziek, standaard pillentesten op festivals of juist alle coffeeshops sluiten en wat 'normaal doen' in Nederland nou precies betekent. En het lijkt erop dat we dat met meer mensen gaan doen dan 4 jaar geleden. In de grote steden liggen de opkomstcijfers namelijk al de hele dag zo'n 5 tot 10% boven het gemiddelde van vorige verkiezingen. Maar wie heeft morgen van de lijsttrekkers de grootste kater? 

Je hoort het vanavond in 3voor12 Radio, want de eerste exitpoll is binnen zodra de stembussen dichtgaan om 21:00 uur. En laat dat nou precies het moment zijn dat de uitzending begint. De hele avond hoor je naast de tofste muziek live verkiezingsuitslagen en breaking news op 3FM. We bellen met de Lijsttrekkers van de Toekomst die euforisch champagne drinken op hun partijfeestje of juist jankend aan een statafel hangen. De democratie is één groot feest.

Vanavond dus tussen 21:00 en 00:00 in 3voor12 Radio op 3FM of via 3FM.nl/live!

Meepraten over de uitzending kan door een sms te sturen naar 3333, of natuurlijk door te twitteren met @michielveenstra, #3voor12 en #3fm.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12