steun 3voor12

Vanavond in 3voor12 Radio

Niko live en een muziekspecial over psychische problemen in hiphop

De lente is begonnen, hoor! Vanavond in 3voor12 Radio heeft Jorien de perfecte lente-soundtrack voor je: de Haagse mannen van Niko spelen in de Live Box werk van hun superverse EP. Denk: fijne indierockliedjes met refreinen die je keihard mee kunt blèren, en dan nog het liefst lekker vals. Even opletten als je houdt van Mac DeMarco, The Strokes, maar ook Velvet Underground.

De wekelijkse 3voor12 Radio muziekspecial staat deze week in het teken van de 3FM #TrueSelfie week: een week waarin er extra aandacht is voor psychische gezondheid, en de momenten waarop je je wat minder fantastisch, mooi of leuk voelt. In hiphop is zelfvertrouwen misschien nog wel belangrijker dan in andere genres: hoe veel tracks zijn er niet gemaakt over geld, succes en het goede leven? Maar daar zit ook een schaduwkant aan. Daarover vertelt Jorien je vanavond alles.

In Paradiso staat vanavond George Ezra, bekend van zijn monsterhit 'Budapest' en nu met een nieuw album op zak. Jorien neemt in 3voor12 Radio een telefonisch kijkje in de zaal, even checken hoe dat nieuwe werk live klinkt.

Luister dus naar 3voor12 Radio, 21.00 tot 00.00u op 3FM of via 3fm.nl/live.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk