steun 3voor12

3voor12 Radio donderdag 11 april 2019

Limburgse hiphop van $KEER&BOO$ en Hot Chip's DJ Shortlist

De meest eigengereide hiphop-debutant van dit jaar, S10, noemt de liveshows van de live-act van vanavond “echt te lijp, fans die bloeden door mosh en shit”. Dat belooft dus in ieder geval al veel. Met zijn rauwe teksten en heavy en snijdende bassen heeft hij misschien wel de hardste mixes in Nederland. Eind maart verscheen zijn laatste EP: "De polo op mijn body zit vol met bloed van stervelingen terwijl ik 8.6 drink, vol. 3". De horror-videoclip van zijn track Solomane is net gedropt en zaterdag is de releaseparty, maar nu staat de Limburgse hiphopper $KEER&BOO$ al in de 3FM Live Box in 3voor12 Radio. 

Deze donderdag zijn we extra blij in 3voor12 Radio, want niemand minder dan Alexis Taylor, de zanger van Hot Chip, is te gast in de DJ Shortlist. Op 21 juni verschijnt "A Bath Full of Ecstasy", wat alweer het zevende album is van de Britse formatie. We zijn al laaiend enthousiast over hun laatste single "Hungry Child" en kunnen niet wachten op het andere nieuwe materiaal. 

3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android). 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk