Niet Te Missen Podcast Week 14

Sevdaliza, Halsey en Calvin Harris saboteren totale Throwback Thursday met o.a. At The Drive In, Beth Ditto en Gorrillaz

Het is een beetje Throwback Thursday in het Niet Te Missen Uur van Week 14. De tracks zijn natuurlijk allemaal hagelnieuw (en goed), maar er staan opvallend veel oudgedienden in de lijst.

Wat dacht je van alweer de vijfde track van het nieuwe Gorrillaz-album? Of van het eerste solo-nummer van Beth Ditto sinds ze in 2016 met haar vertrek de band Gossip ophief? En... de jaren negentig-helden At The Drive In geven een voorproefje voor Lowlands!

Gaan we vanavond dan een melancholische avond tegemoet? Verre van. Daar zorgen o.a. Sevdaliza, Calvin Harris, LouiVos wel voor. Scroll naar beneden voor de hele tracklist.

In het Niet-Te-Missen uur praat Roosmarijn je elke donderdag in 3voor12 Radio op 3FM helemaal bij over de nieuwste muziek. Je kunt het hier terugluisteren, maar nog makkelijker is je even abonneren op de podcast.

Abonneer je hier op de Niet Te Missen-podcast via iTunes of hier via de RSS-feed.

Tracklist Niet Te Missen Podcast Week 14
1. Beth Ditto - Fire
2. Calvin Harris ft. Young Thug, Pharrell Williams, Ariana Grande - Heatstroke
3. LouiVos ft. Webb - Ex 
4. Happy Camper ft. IX - Go Home
5. Halsey - Now Or Never
6. Mount Kimbie ft. James Blake - We Go Home Together
7. Sevdaliza - Hero
8. Dan Auerbach - Shine On Me
9. Todd Rundgren & Robyn - That Could Have Been Me
10. At The Drive In - Hostage Stamps
11. Paul Sinha – Van Jou
12. Gorillaz - Let Me Out ft. Pusha T. & Mavis Staples
13. Oh Wonder - Ultralife
14. Amber Coffman - No Coffee

Makkelijk op de hoogte blijven van alle nieuwe muziek? Abonneer je op de 3voor12 #NIEUWEMUZIEK playlist op SpotifyNog meer #nieuwemuziek vind je in ons dossier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12