Nederlands kaartjesbedrijf Ticketscript opgeslokt door Evenbrite

Ticketer vooral actief in de dance-wereld

Na Paylogic komt nu ook dat andere Nederlandse ticketbedrijf in Amerikaanse handen: het grote Eventbrite neemt het Amsterdamse Ticketscript over. Alleen al in 2016 verwerkten Ticketscript en Eventbrite samen in Europa meer dan 35 miljoen tickets met een waarde van meer dan 500 miljoen euro voor bijna een miljoen events.

Ticketscript bestaat sinds 2006 en heeft vooral klanten in de dance-wereld. Zo zijn o.a. Dance Valley, Dekmantel, Wish Outdoor, ADE en Voltt klanten, net als clubs De School en Paradigm en andere muziekevenementen als Kwaku en Dauwpop. Het bedrijf is actief in vijf landen - Nederland, Verenigd Koninkrijk, Belgie, Duitsland en Spanje, maar daarbij ook klanten op dance-eiland Ibiza.

Frans Jonker van Ticketscript wordt aangesteld als General Manager van Eventbrite Europa. 'We hebben de afgelopen tien jaar een significant marktaandeel in Europa opgebouwd met een focus op self-service ticketing voor muziekevents. We delen Eventbrite’s passie om organisatoren de controle over hun event marketing en ticketing te geven, terwijl de data van de klanten behouden blijft. De krachten bundelen met Eventbrite, de wereldwijde innovatieleider in eventtechnologie, zal ons zonder twijfel helpen om de digitale transformatie van de Europese live eventindustrie verder te versnellen.'

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12