3voor12 Groningen

The Desmonds, Cirrus Minor en Douwe Doorduin in mediatalent-selecties Popronde

3voor12 en Never Mind The Hype kozen voor Gronings talent

Gister werden de talent-lijstjes van de mediapartners van de Popronde bekendgemaakt. Dit stond van origine op 2 juni gepland, maar werd een dag verplaatst vanwege het blackout tuesday initiatief. In drie sessies werden de talenten die geselecteerd waren door OOR, Never Mind The Hype en 3voor12 aangekondigd. 

Hoewel er bij OOR geen van de zeven Groningse acts die dit jaar meedoen aan de Popronde waren geselecteerd, maakten de andere twee mediapartners dit meer dan goed. Never Mind The Hype nam Cirrus Minor en The Desmonds op, en 3voor12 koos Douwe Doorduin. Vooral de selectie van Cirrus Minor is opvallend, gezien zij vorig jaar ook al deeluitmaakten van de selectie van NMTH. 

De selectie is niet alleen een mooie veer in de reet van de acts die geselecteerd zijn. Als een artiest deeluitmaakt van deze 'eliteclub' van de Popronde zal hij/zij voornamelijk op de talentenpodia van de mediapartners verschijnen. Dat houd in dat elke Popronde een 3voor12-talentstage heeft, waar alleen acts die op die lijst staan mogen spelen. Dit zijn over het algemeen de grotere podia van de Popronde, en dat maakt de selectie een 'big deal'. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12