Vanavond in 3voor12 Radio

VVD-Lijsttrekker van de Toekomst Dennis Wiersma en Album van de Week

De Tweede Kamerverkiezingen zijn ondertussen al wel heel dichtbij, maar onze rubriek Pop en Politiek gaat nog even door. Vanavond hebben we weer een Lijsttrekker van de Toekomst voor je bij 3voor12 Radio: Dennis Wiersma (31) van de VVD wil Nederland 'toekomstproof' maken voor jongeren, maar wat bedoelt hij daar nu precies mee? Dennis is nu een pensioenexpert, maar was daarvoor bestuurder van twee vakbonden, dus had hij niet eigenlijk veel beter bij de PvdA kunnen zitten? En we leggen hem natuurlijk wat pittige stellingen voor. Over popmuziek, maar misschien ook wel over Turkije. Heb jij een vraag voor Dennis? Stel deze via de 3FM App, Twitter (@3voor12, #3FM) of dit invulformulier.

En het is weer maandag, dus er ligt een nieuw Album van de Week klaar. Deze keer is dat W.W. Nation van de mannen van Wilde Westen.

Je hoort het vanavond tussen 21:00 en 00:00 in 3voor12 Radio op 3FM of via 3FM.nl/live! Met Vanavond Michiel Veenstra in plaats van Roosmarijn, want die is nieuwe bands checken op SXSW.

Meepraten over de uitzending kan door een sms te sturen naar 3333, of natuurlijk door te twitteren met @michielveenstra, #3voor12 en #3fm.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12