3voor12 Tilburg

Paaspop 2017: Javier Guzman vergeet grappen en samenhang

Lilliputters zijn nog steeds niet veilig

Op Paaspop staat een theater en daar stond vanmiddag fris uit de afkickkliniek in Schotland, Javier Guzman. Hij is weer boven water. En dit keer voor het echt. Misschien. Wat wel duidelijk is, is dat Javier de weg naar geluk meent te hebben gevonden: anderen het leven zuur maken om jezelf gelukkig te maken.

Seems legit, want vervolgens moet bijna de gehele samenleving het ontgelden. Van bejaarden naar lilliputters naar gehandicapten. Het is het vaste recept ondertussen van Javier. Daarnaast blijft hij fan van het schreeuwen van grappen, want zo worden ze grappiger. Het was leuk toen men het nog aan z’n cokeverslaving kon wijten, maar nu voelt het een beetje (onge)makkelijk.

Al met al is het een show die de lachspieren niet kietelen, omdat er simpelweg geen samenhang is en te vaak het spiekbriefje erbij wordt gepakt om te kijken welke grappen wel en niet zijn verteld. En dat zijn lang niet allemaal origineel of actueel, want een grap over The Lord Of The Rings("Waarom vliegen ze verdomme niet gewoon met die adelaars naar Mordor?") komt tien jaar te laat en zou je oom uit Waddinxveen kunnen verzinnen. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12