3voor12 Utrecht

Win een openingsspot voor SWEAT ’n WILD festival

Utrechts metal/rock festival keert terug in 2019

Het Utrechtse metal/rock festival SWEAT ’n WILD komt 16 november terug naar dB’s. Na een geslaagde editie vorig jaar is er voor de komende editie ruimte voor een aantal bands om zich aan te melden voor een ruige avond.

Naast de eigen programmering wil het festival nieuwe bands een podium bieden. De openingsplek wordt daarom ingevuld via een wedstrijd. Pop, rock, punk, metal of hardcore bands kunnen die plek winnen door hun laatste YouTube-hit op te sturen. Uit alle aanmeldingen kiest de organisatie een top drie, waarop via de Facebook-pagina van SWEAT ’n WILD gestemd kan worden. Stuur je eigen YouTube hit en contactgegevens naar sweatnwildfestival@gmail.com. Insturen kan tot 1 september 2019. Daarna worden de drie geselecteerde bands op Facebook bekend gemaakt.

SWEAT ’n WILD is een initiatief van de harde kern van de in 2017 gesloten Boothill Saloon, die een festival wilden organiseren voor de liefhebber van metal, rock en punk. Maar ook liefhebbers van akoestische gitaren en country zijn welkom. Bands en de organisatie staan klaar om je een avond te laten headbangen, crowdsurfen en in moshpits te laten duiken.

Vorig jaar stonden Resurrect Tomorrow, Black Silence, Sugar Lady, Crazed, Kort Door de Bocht en het Engelse The Carlings op de line-up. Het festival is non-profit, alles dat opgehaald wordt gaat in de pot voor een derde editie.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12