3voor12 Utrecht

KABUL à GoGo maakt line-up voor opening weekender bekend

Meer dan veertig acts naar openingsfeest van nieuwe Utrechtse club in Werkspoorgebied

KABUL à GoGo heeft de line-up van de opening weekender bekendgemaakt. Meer dan veertig acts draaien van vrijdag 12 april tot en met zondag 14 april in de nieuwe Utrechtse club.

KABUL à GoGo is de nieuwe club van Omar Waseq, de man achter het Filmcafé en Teatro. De club komt in de voormalige Central Studios in het Werkspoorgebied en wordt een plek waar je straks zeven dagen in de week kunt eten bij foodtrucks en waar elk weekend van donderdag tot en met zondag gedanst kan worden. Onlangs kon je bij 3voor12 al lezen dat KABUL à GoGo een grote zaal krijgt die schaalbaar is van 400 tot 1.750 bezoekers en een kleine zaal voor 250 man. Daarnaast is er nog een grote loods met een capaciteit van 2.500 die niet binnen de huurovereenkomst valt maar waar Kabul incidenteel wel gebruik van kan maken.

De visie van KABUL à GoGo is geïnspireerd door vliegers en het vechtvliegeren uit Afghanistan. Dat is volgens het team van KABUL à GoGo meer dan een spel. Net als elektronische muziek en de dansgeschiedenis is het een sociaal event dat mensen samenbrengt, voorbij leeftijd en sociale en economische grenzen.

De club opent meteen met een weekender, van 12 tot en met 14 april. Het programma daarvoor is net bekendgemaakt. Op de line-up staan meer dan veertig acts, waaronder een behoorlijk aantal Utrechtse: 030303 DJ's, askmelater, audt98, Bastienne & Thrills in +41, BSS, Chananja, Citruks, Coco Bryce, DEROZAN, DJ MELL G, DjRUM, Emma Champagne Queen & Rays Of Sunshine, EYES WIDE SHUT, Floyd, Jager, Jasmín, Julian Anthony, Kyra Khaldi, Latoya & Pieter Jansen, LazerGazer, Legowelt (live), Luna Ludmila, mad miran, Mahabe, Margie, Mauro Moreno & TAFKAMP, Mila V (live), Moody Mehran, Mowgli, Nuno dos Santos, Ogazón, OTAT (live), QUANZA (live), pharfetchd (live), Shen & Stijn van der Meer, Slimfit, Thomas Hell, TMSV, Vasco, Verity en YoungWoman.
Daarnaast zijn er samenwerkingen met De Vrije Jongens en Zenith.

De tickets voor de weekender zijn op 11 maart in de verkoop gegaan. Er zijn zowel tickets voor het hele weekend als tickets met timeslots. Bij die laatste kun je naar binnen tijdens je slot en blijven zolang je wilt. Het belangrijkste verschil is dat je met een weekendticket onbeperkt naar buiten en naar binnen kunt. Als je met een normaal ticket de club verlaat kun je alleen weer terug door een re-entry ticket à 15 euro te kopen.

Te zien: KABUL à GoGo opening weekender, vrijdag 12 tot en met zondag 14 april 2024 @ KABUL à GoG

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12